After Eight kugler

De her kugler kan du trille i lige præcis det, du ønsker – Kokosmel, Whey Crisps, frysetørret bær og/eller chokolade (evt. med whey crisps).
Når du laver disse lækre kugler med pebermynte og kakaosmag, vil jeg stærkt anbefale dig, at du smager godt til med din pebermynteolie/aroma. Der er utrolig stor forskel på, hvor koncentreret det er, og dermed kan nogle produkter tillade dig, at komme en halv teske i, mens andre næsten er for meget, ved blot 1 dråbe.

Kuglerne er inspireret af “Rawfood”, som mange af mine sundere alternativer er – på den måde spiser du ingen tomme kalorier, som blot giver dig energi og blodsukkerstigning. Rawfood er lavet på rene og naturlige, uraffineret råvarer, og du får dermed en masse vitaminer og mineraler i hver kalorie du indtager.

Det gode mellemmåltid: 4-5 af disse lækre kugler svare til den anbefalede 150-200 kcal, som et mellemmåltid bør bestå af. Nyd dem til din eftermiddagskaffe her i julen.

Du kan følge denne hjemmeside gennem de sociale medier.

Kunne du lide hvad du så ? Bliv opdateret med de nyeste opskrifter gennem Facebook: Sund nydelse – opskrifter fra hjertet eller via Instagram: mariajensen92 og #foodbabydk

Add to Favourites