Hindbærmarcipan

Det er blevet ret populært at lave marcipan med smag.. Således kan du bare i Odense marcipan, finde udgaver med skovbær og lakrids, samt en masse forskellige “Figur-marcipaner”.

Sidste år, gav jeg både opskriften på hindbær- og lakridsmarcipan (med hindbær) på min gamle hjemmeside.. Du kan allerede finde udgaven med lakrids på hjemmesiden http://foodbaby.dk/2015/06/29/sunde-lakrids-marcipanbroed/ – og nu kommer min udgave med hindbær !

Du kan allerede finde en del sundere julegodter på min hjemmeside – bl.a. min havrealamande, som i 2012 vandt en konkurrence hos ISIS, som den bedste sunde juleopskrift. Du kan også finde opskriften på vanillekranse, romkugler/trøfler, lakridskugler, julekage, nougat proteinbar osv..

Du kan ligeledes glæde dig til årets SVEDdIGSTE julekalender, som kører på Facebook (og opskrifterne kommer også ind på min hjemmeside). Julekalenderen vil give dig inspiration til en sundere jul, komme med træningsfif og sundere julegodter (samt hvor mange du kan spise som mellemmåltid, uden at overspise).

Du kan følge julekalenderen lige her: Sund nydelse – opskrifter fra hjertet

Tilbage til opskriften: Du kan nyde denne hindbærlakrids, enten som marcipanbrød, eller små marcipankugler.

Du kan følge denne hjemmeside gennem de sociale medier.

Kunne du lide hvad du så ? Bliv opdateret med de nyeste opskrifter gennem Facebook: Sund nydelse – opskrifter fra hjertet eller via Instagram: mariajensen92 og #foodbabydk

Du kan finde flere lækre julegodter fra hjemmesiden, lige her:

http://foodbaby.dk/tag/jul/

Sunde kokostoppe Havregrynskugler Rocky Road

Add to Favourites