Fuldkorns spinatpandekager

Jeg har sagt det før, og siger det en gang til.. Jeg er utrolig heldig med den kæreste som jeg har! At have fundet en, som er lige så passioneret i køkkenet, som jeg er, er helt fantastisk !

Vi kan nemt bruge flere timer i køkkenet sammen, og elsker at eksperimentere.
For et par uger siden blev det til disse spinat fuldkornspandekager.. Jeg lavede dejen til pandekagerne og guacamole, mens min kæreste lavede salsa og kylling.. Alt i alt tog det os 40 min at bikse maden sammen, og så var der nok til dagen efter !

Pandekagerne får nogle små grønne pletter hist og her, af frossen spinat.. Det øger sundhedsværdien, giver et farvespil og kan – for børns vedkommende, blive kaldt for Shrek- eller Hulk pandekager..
Du kan også vælge at komme mere spinat i, så de bliver HELT grønne.. Men vi kan godt lide farvespillet, og holdt os derfor til dette.. Gad vide hvordan det ville se ud, og smage med rødbede ?

Salsa’en er af samme opskrift, som vi lavede til burgerne, og den kan du finde lige her:
http://foodbaby.dk/2015/11/17/burger-med-kylling-i-peanut-butter-og-hjemmelavet-salsa/

Du kan følge denne hjemmeside gennem de sociale medier.

Kunne du lide hvad du så ? Bliv opdateret med de nyeste opskrifter gennem Facebook: Sund nydelse – opskrifter fra hjertet eller via Instagram: mariajensen92 og #foodbabydk

Add to Favourites