Brændte mandler – uden tilsat sukker

Årets julekalender på Facebook, har i dag åbnet lågen op for denne lækre opskrift på brændte mandler.

Hvert år, når jeg i December måned har været på juleshopping i Aarhus, har jeg gået forbi mange boder, som sælger brændte mandler. Selvom jeg ikke selv kan lide dem, elsker jeg duften, når man brænder mandler !
Brændte mandler er til gengæld utrolig populær blandt mange i min familie, og af samme årsag, har årets julekalender givet dig en sukkerfri udgave, af den traditionelle brændte mandel.
Sukkeret er erstattet af Suvida Gylden, som – sammen med Stevia og IMO, er sødemidler, som jeg personligt mener er de bedste på markedet (sundhedsmæssigt og smagsmæssigt).

opskriften tilsættes 100 g nødder. Jeg tilsatte 50 g mandler og 50 g hasselnødder. Du kan også bruge andre nødder, men hasselnødderne var uden tvivl et stort hit.

Du kan ligeledes give den en smag, så den ikke bliver alt for sød. Jeg har givet dem her kakaopulver. Du kan også vælge at give dem appelsinskal/saft, kokosolie (med smag) eller lakridspulver.

Hvis du ønsker at følge vores sunde julekalender, hvor jeg hver anden dag ligger sundere julegodter op, mens Lotte kommer med træningstips, kan du følge det hele gennem dette link:
https://www.facebook.com/sundnydelse

Det gode måltid: Når du spiser mellem 10-15 af disse, får du den anbefalet 150-200 kcal, som et mellemmåltid bør bestå af. Derfor kan du sagtens bevare en stabil energibalance, og stadig nyde julens søde sager.

Husk at mandler er sunde – men kalorierige, og bør derfor ikke spises ubegrænset ;).

Du kan følge denne hjemmeside gennem de sociale medier.

Kunne du lide hvad du så ? Bliv opdateret med de nyeste opskrifter gennem Facebook: Sund nydelse – opskrifter fra hjertet eller via Instagram: mariajensen92 og #foodbabydk

Add to Favourites