Kokostoppe – uden tilsat sukker

Dagens låge har i dag åbnet op for opskriften på disse lækre Kokostoppe..

Kokostoppene er utrolig nemme at lave og er kun lavet med fire ingredienser – kokosmel, æggehvide, IMO (Fiber Sirup Clear) og mørk chokolade.

Fiber Sirup Clear er et forholdsvis nyt produkt, som i 2015 vandt Årets bedste helseprodukt, da den med færre kcal, kun 5 g kulhydrat og hele 70% fibre, kan erstatte honning og sirup i retterne..
Fiber Sirup er lavet på IMO – isomalto oligosaccarider, som er en fiber du finder naturligt i bl.a. honning.
Fiber Sirup søder 60% af sukker, og påvirker dit blodsukker mindre – men påvirker det stadig, da den netop indeholder kcal..

Disse kokostoppe er utrolig sprøde og får en dejlig gylden overflade .. Min far var helt vild med dem, og de var væk efter få minutter da jeg lavede dem.. De smager også fuldstændig som originalen..

Det gode mellemmåltid: For at nyde julens søde godter, og stadig ikke overspise, vil 2-3 af disse kokostoppe, udgøre et godt mellemmåltid, hvor du får indenfor de anbefalet 150-200 kcal..
Hvis du vil læse mere om deres næringsværdi, kan du klikke på “Nutrition Facts” oppe i toppen, lige under billedet :)..

Sunde kokostoppeSunde kokostoppe

Du kan følge denne hjemmeside gennem de sociale medier.

Kunne du lide hvad du så ? Bliv opdateret med de nyeste opskrifter gennem Facebook: Sund nydelse – opskrifter fra hjertet eller via Instagram: mariajensen92 og #foodbabydk

Add to Favourites