Sundere nougat

Her får du opsSund nougatkriften på den lækreste nougat – uden sukker, gluten eller laktose.
Du kan vælge at lave den uden chokolade, men for at lave en DELUXE udgave og virkelig intensivere den gode smag, tilsættes lidt smeltet chokolade til din nougat-masse..

For få dage siden delte jeg opskriften på min hjemmelavet marcipan, her kunne det hurtige øje skimte lidt mørkt i midten – detteSund marcipan med nougat var min nougat..

I opskriften på min sunde marcipan skriver jeg ligeledes lidt om dadler i forhold til en sund livsstil og blodsukkeret.
Du kan både finde opskriften på marcipanen og læse dette gennem nedenstående link:
http://foodbaby.dk/2015/12/11/sund-marcipan-uden-sukker-gluten-eller-laktoser/

Den helt perfekte julesnack, er at lave en god blanding med marcipanhorn eller -kugler med nougat i midten, mørk chokolade og whey crisps fra Body lab.

Du kan ligeledes lave mine marcipanhorn med nougat nu, og evt. bruge min grønne marcipan til hornene ligesom ved nedenstående billede
http://foodbaby.dk/2015/12/11/sunde-marcipanhorn/

Det gode mellemGrøn marcipan og nougathorn (1)måltid: for ikke at overspise af de sundere julegodter, vil 2-3 af marcipankuglerne med nougat i midten udgøre et godt mellemmåltid, hvor du rammer de anbefalet 150-200 kcal, som et mellemmåltid bør udgå.

Du kan følge denne hjemmeside gennem de sociale medier.

Kunne du lide hvad du så ? Bliv opdateret med de nyeste opskrifter gennem Facebook: Sund nydelse – opskrifter fra hjertet eller via Instagram: mariajensen92 og #foodbabydk

Find flere lækre juleopskrifter gennem nedenstående link:

http://foodbaby.dk/tag/jul/

Grøn marcipan (7) Nougat is Sunde kokostoppe Rocky Road Havregrynskugler

Add to Favourites