Sukkerfri marcipan

Sukkerfri marcipan er perfekt til denne højtid.
Påsken er lige om hjørnet, og for mange betyder det marcipan/nougat æg eller andre lækre små bidder, med chokolade og marcipan..

På min facebook side, delte jeg i weekenden et link, til alle de opskrifter jeg har, som med god samvittighed kan nydes her i påsken.. Mine tidligere opskrifter på en sund marcipan har altid været ud fra grundopskriften med mandler og dadler. I dag har jeg sat fokus på at den også skal ligne marcipanen (smuttede bl.a. mandlerne) og samtidig har denne et reduceret sukker- og en anelse fedtindhold (da der er brugt affedtet mandelmel også).. Således er dadlerne også skiftet ud med Suvida sukkererstatning, som jeg personligt mener, er det sødemiddel som minder mest om almindelig hvid sukker..

Du kan bruge denne marcipan til at lave lækre marcipankugler eller andet, eller du kan gå denne vej, og lave den som fyldte chokolader, med en skøn chokolade ganache..

Chokoladeganachen har jeg lavet på sødmælk, da det var den mælk vi havde herhjemme.. Brug den mælk du har- måske en mandelmælk? Du kan også vælge at lege videre med din chokoladeganache og erstatte lidt af mælken med kaffe, bailey, contreau eller en pebermyntelikør?


 

Andre lækre opskrifter til dit påskebord?

Du kan finde andre lækre opskrifter og inspiration gennem dette link – her kan du bl.a. finde en opskrift på sukkerfri nougat eller marcipanhorn : http://foodbaby.dk/?s=marcipan

Du kan følge denne hjemmeside gennem de sociale medier.

Kunne du lide hvad du så ? Bliv opdateret med de nyeste opskrifter gennem Facebook: Sund nydelse – opskrifter fra hjertet eller via Instagram: mariajensen92 og #foodbabydk

Grøn marcipan (7) Grøn marcipan og nougathorn (1) Sund marcipan med nougat Sund marcipan med nougat Hindbær-lakrids marcipan (1)

Add to Favourites