Proteinrig Nutella – varianter

Denne proteinrig nutella er den første af mine nutella-varianter, som indeholder protinpulver.
På min hjemmeside, har jeg allerede et par andre sukkerfri Nutella-varianter.

Jeg har bl.a. lavet en på mandelsmør , som smager helt fantastisk på grøntsagsbrød eller et ristet fuldkornsbrød.

Samtidig har jeg lavet min nøddelade spread, med rigtig chokolade og hasselnød..

Begge mine nutellaer er – ligesom denne, uden sukker, men sødet helt naturligt med friske udstenet dadler..

Ingen af disse har dog et højt indhold af protein, og efter jeg havde smagt Proteinella fra BodyLab, blev jeg egentlig lidt skuffet over, at de reklamere med, at den indeholder ægte belgisk chokolade, men da jeg henvendte mig til dem, for at høre om de havde lavet en fejl i deres ingrediensliste (ingen chokolade nævnt), skrev de tilbage at den kakao der er i, også bruges til at lave belgisk chokolade.. Kæmpe markedsføringsfejl – kakao og chokolade er ikke det samme og mit lille chokoladehjerte blev meget skuffet. Dog synes jeg at den har en dejlig konsistens og smagte rigtig godt, så derfor valgte jeg, at lave min egen version – med verdens bedste belgiske chokolade (Cavalier 85%)

Grøntsagsbrød (6) MandellaChokomandel spread (2)

Denne Proteinrig Nutella

Nutellaen indeholder pr 100 gram 264 kcal, hvilket er 47 % mindre, end andre sukkerfrie  varianter, som du kan købe på markedet. Samtidig indeholder den 19% mere protein pr 100 kcal, end andre proteinrige nutella-varianter og 81% mere protein pr 100 kcal end almindelige sukkerfrie nutella-varianter.

Ikke nok med dette, indeholder den 12,4 g kostfibre pr 100 gram, og både dens protein- fibre og fedtindhold giver en god og lang mæthedsfornemmelse samt et mere stabilt blodsukker i timerne efter du har nydt denne proteinrige nutella..

Hvis du ønsker at læse mere om dens energifordeling, kan du klikke på “Nutrition Facts” lige under billedet helt i toppen..

Du kan følge denne hjemmeside gennem de sociale medier.

Kunne du lide hvad du så ? Bliv opdateret med de nyeste opskrifter gennem Facebook: Sund nydelse – opskrifter fra hjertet eller via Instagram: mariajensen92 og #foodbabydk

Add to Favourites