Milkshake – sukkerfri og med jordbær

Milkshake forbindes ofte med en energitæt forfriskning, som indeholder en stor mængde sukker.
Flydende sukker har vist sig at være den største synder, når man diskutere hele fedmeepidemien, da denne kulhydrat optages hurtigt i blodbanen og dermed giver et meget ustabilt blodsukker. Det ustabile blodsukker har endda i nogle studier vist sig, at kunne øge tendensen til, at de overskydende kalorier sætter sig på maven, da der sker en stor aktivering af fedtdepoterne ved denne indtagelse.

Både fedt, fibre og protein er med til at reducere og tøjle blodsukkeret.

Ved at bruge Wauw is / Wauw ice cream, som basis for denne milkshake , får du med andre ord en lækker milkshake uden sukker, men stadig lavet på en flødeis, som dermed kan give lidt mæthed. Ikke nok med det, er Wauw is faktisk også rig på kostfibre.. Således indeholder deres vanilleis 13 g kostfibre pr 100 g.

Denne lækre sommerdrik er perfekt til at slukke tørsten med, på en varm sommerdag.
Dejlig kølig, cremet og forfriskende jordbær milkshake uden sukker og med en intens smag af sommer.

Hvis du ønsker at intensivere smagen af jordbær endnu mere, kan du erstatte Wauw vanille is med Wauw Jordbær is.

Et glas af denne herlighed indeholder 233 kcal (86 kcal pr 100 g), fordelt således at protein udgør 24 E%, fedt udgør 47 E%, og kulhydrat udgør 29 E% hvoraf hele 12 E% af disse, stammer fra kostfibre.

Fødevarestyrelsen anbefaler, at energifordelingen over en hel dag er således: 15-25 E% protein, 35-45 E% fedt og 55-65 E% kulhydrat. – hvis man ønsker at tabe sig, er det en fordel med lidt mere protein og kostfibre.

Du kan se hvor du kan købe Wauw is, samt læse mere om deres produkter her:

http://wauwis.dk/

Du kan ligeledes følge med på deres nye instagram-profil, hvor jeg over de næste 4 uger lovet at udarbejde 15 nye opskrifter til dem – lige her: @WauwIceCream

 

Du kan følge denne hjemmeside gennem de sociale medier.

Kunne du lide hvad du så ? Bliv opdateret med de nyeste opskrifter gennem Facebook: Sund nydelse – opskrifter fra hjertet eller via Instagram: mariajensen92 og #foodbabydk

Dette indlæg er til dels sponseret i forbindelse med et praktikforløb jeg har haft med Wauw is. Opskriften er også tilgængelig på deres hjemmeside, men er stadig den is jeg personligt vil anbefale at du bruger. 

Milkshake Milkshake Milkshake Milkshake

Add to Favourites