Tropisk dessert

Tropisk dessert med en rigtig chokoladesauce – og uden tilsat sukker.

Man kan næsten smage sommer, sol og varme med denne lækre dessert.Tropisk dessert og chokoladesauce

En masse friske meloner, serveret med en kvalitetsis og hjemmelavet chokoladesauce er perfekt til gæster, og tager ingen tid at lave.

 

Bliver du lækkersulten? Den tropiske dessert er selvfølgelig en lækker opskrift, men alle opskrifter er egentlig bare inspiration til, hvordan du kan lave en lækker dessert på kort tid, når du har gæster.

Du kan fx vælge at erstatte mango med vandmelon eller erstatte de tropiske meloner med danske råvarer når nu bær kommer i sæson om et par måneder. Du kan fx lave en lækker jordbær/hindbær dessert her til sommer, og lave en æble/pære dessert til vinter?.

Chokolade sauce – der faktisk indeholder chokolade

Som barn kan jeg huske at jeg elskede, når vi fik en chokoladesauce til vores is. Tropisk dessert og chokoladesauce

Forleden fandt jeg den igen i vores lokale supermarked, og kom sådan til at tænke over, hvad den egentlig består af (vel at mærke, prisen allerede afslørede, at den ikke indeholder chokolade i store mængder). Og ganske rigtigt – glukosesirup, sukker — ja, listen var lang.

Derfor tænkte jeg, det må da kunne laves smartere, sundere og endnu mere lækkert. Ganske rigtigt. Der skulle ikke mere til, end at du tilsætter en smule mælk til din chokolade, når den smeltes.. Den bliver således ikke stiv når den møder den kolde is, og så smager den fuldstændig fantastisk – og faktisk af chokolade

Du kan følge denne hjemmeside gennem de sociale medier.

Kunne du lide hvad du så ? Bliv opdateret med de nyeste opskrifter gennem Facebook: Sund nydelse – opskrifter fra hjertet eller via Instagram: mariajensen92 og #foodbabydk

Add to Favourites