Nødde krokant – uden tilsat sukker

Denne krokant af nødder er simpelthen fantastisk til næsten alt !

forbindelse med min praktik hos Wauw is, laver jeg en del opskrifter med is uden tilsat sukker..

Jeg har lovet at give 10-15 opskrifter, og et par af dem er allerede delt her på hjemmesiden også – sidst var min Issandwich (uden tilsat sukker) samt hjemmelavet Guf til is (Uden tilsat sukker) .

Denne udgave er lavet på mandler eller eventuelt en blanding af nødder.

Brug din nøddekrokant til alt

Denne nøddekrokant kan bruges på mange måder, og giver retten et dejligt crunch.
Du kan bl.a. bruge den som:

  • Topping af en sukkerfri is, hvilket giver et dejligt crunch til den bløde og cremet is
  • Komme den ovenpå din morgenmad, som en slags granola – server 1 spsk af denne sammen med friske bær
  • Frys en banan med smeltet chokolade og denne krokant drysset ovenpå
  • Lav en Rocky Road og kom denne i det smeltede chokolade
  • Lav en lækker hjemmelavet Guf til is (Uden tilsat sukker) og server sammen med jordbæris og denne krokant af nødder på toppen

Opskriften kan klare sig i et ca. 1 måned i en lufttæt beholder.

Du kan følge denne hjemmeside gennem de sociale medier.

Kunne du lide hvad du så ? Bliv opdateret med de nyeste opskrifter gennem Facebook: Sund nydelse – opskrifter fra hjertet eller via Instagram: mariajensen92 og #foodbabydk

Add to Favourites