Frugtsalat med kokoscreme

Frugtsalat kokoscreme

Frugtsalat er den perfekte snack. En dessert med sødme, fedme, syrlighed og masser af vitaminer og mineraler. Som barn kaldte vi det Abemad, frugtsalat med råcreme til.

For ca. 6 mdr siden, opdagede jeg noget kokoscreme nede i min lokale helsekost butik, som er et vegetabilsk alternativ til piskefløde. Jeg er typen der altid skal prøve noget nyt, og dette var ikke en undtagelse.
Jeg piskede denne kokoscreme stiv, og tilsatte vanillepulver (ikke vanillesukker) og lidt sødemiddel.

Resultatet bliver en utrolig lækker sød, afdæmpet kokoscreme, som smager helt perfekt til frugter og meloner.
For mig er det vigtigste i en frugtsalat banan, æble, fersken, ananas og pære ! Jeg ELSKER banan i frugtsalater og specielt med denne kokoscreme serveret til.

Kokoscremen kan være svær at finde, hvis du ikke har en helsekostbutik der forhandler den. Men ellers kan den også købes i bl.a matas’ netbutik eller andre hjemmesider. Dette er den kokoscreme du skal lede efter

Frugtsalat kokoscreme

Frugtsalat i chokoladeskål – tip til servering

En af gangene jeg serverede denne lækre dessert, lavede jeg en lille chokoladeskål, som jeg serverede det hele i.
Den var egentlig overraskende nem at lave: Temprer chokolade og pensl en muffinform. Jeg ville nok bruge en silikoneform en anden gang, da den var svær at få ud af formen.

Du kan følge denne hjemmeside gennem de sociale medier.

Kunne du lide hvad du så ? Bliv opdateret med de nyeste opskrifter gennem Facebook: Sund nydelse – opskrifter fra hjertet eller via Instagram: mariajensen92 og #foodbabydk

Frugtsalat kokoscreme  Frugtsalat kokoscreme

 

Add to Favourites