- Yield: 30 min
- Prep Time: 10 minutes
- Cook Time: 20 minutes
Kyllingenuggets (i ovnen med cornflakes)
Ingredients
- Kyllingebryst - 2 stk (eller flere)
- Cornflakes - Brug gerne sukkerfri (ISIS eller Urtekram)
- Æg - 1-2 stk
- Salt, peber - og andre krydderier du ønsker
- Evt. andet til panering - Hakket mandler, sesamfrø, hørfrø e.l.
Instructions
- Skær dine kyllingebryst ud i mindre mundrette stykker
- Flæk ægget i en mindre skål og rør den ud med en gaffel
- Knus cornflakes (og evt. nødder) - dette gøres nemt i en minihakker/blender og kom på en tallerken med salt, peber og andre krydderier hvis du ønsker
- Vend nu kyllingen i æg og derefter i cornflakes-blandingen
- Kom i ovnen i ca. 20 min på 200 grader og server
Se inspiration til servering nedenfor
Kyllingenuggets
Kyllingenuggets – Jaae, den populære blanding af en blød kylling vendt i en sprød masse.
De traditionelle kyllingenuggets er en god blanding af en masse kyllingerester, vendt i rasp og derefter en tur i “ønskebrønden”, som en af mine venner så fint kalder den :D..
I denne opskrift er der anvendt en sukkerfri cornflakes (evt andre nødder/kerner) og derefter bliver de sprøde i ovnen. Du kan servere dem til en god salat til aftensmad, eller som en “tapas”, med enten sur/sød chilisauce, guacamole, en tapenade, aioli eller andet, til at dyppe dem i.
Jeg er ikke i tvivl om, at de også egner sig perfekt til en god tzatziki eller ovnbagte kartofler.
Du kan følge denne hjemmeside gennem de sociale medier.
Kunne du lide hvad du så ? Bliv opdateret med de nyeste opskrifter gennem Facebook: Sund nydelse – opskrifter fra hjertet eller via Instagram: mariajensen92 og #foodbabydk
Add to Favourites
lækkert med lækkert på du dygtig 😊😊 hilsen fra sus
Tusind tak Sus 🙂
Hav en skøn dag ..