Chokolademandler

Chokolademandler – faktisk ganske simpelt – mandler, dyppet i chokolade og derefter trilles i kakaopulver, lakridspulver eller kanel.
Det mest fantastiske ved denne opskrift er, at du det kun er fantasien der sætter grænser for, hvilke smagsnuancer du laver

Således kan du lege med alle 3 parametre: nød, chokolade og “overtræk” fx:

  • NØDDER: Mandlerne kan erstattes med andre nødder. Jeg kan klart anbefale cashewnødder, hasselnødder eller paranødder. Endvidere kan du erstatte nødderne med tørret frugt. Her er rosiner og abrikoser de helt store favoritter, men en lille fræk twist kunne være en dadel, fyldt med peanut butter, overtrukket med chokolade og trilles i kakaopulver 🙂
  • CHOKOLADE: Jeg bruger altid en 85% chokolade fra Cavalier som udgangspunkt. Men der er altså noget helt specielt ved hvid chokolade med lakrids ! Mælkechokoladen er ligeledes klart min favorit til rosiner
  • “OVERTRÆK”: Disse lækre nødder kan trilles i et hav af muligheder: kanel, kakaopulver, lakridspulver, frysetørret bær, kokosmel eller noget “guldstøv” hvis du ønsker et finere look.

Disse lækre nødder kan serveres som et lækkert mellemmåltid eller aftenhygge.
Men husk dog på, at både mandler og chokolade er kalorierig, og dermed handler det igen om “Alt med måde” 😉

Du kan følge denne hjemmeside gennem de sociale medier.

Kunne du lide hvad du så ? Bliv opdateret med de nyeste opskrifter gennem Facebook: Sund nydelse – opskrifter fra hjertet eller via Instagram: mariajensen92 og #foodbabydk

Add to Favourites