Energikugler eller Restitutionskugler

Jeg har været utrolig afhængig af de her restitutionskugler de sidste par uger.

Ikke alene fordi de smager fantastisk, men også fordi jeg har trænet utrolig meget, og har haft brug for en hurtig og lækker mængde energi mellem mine træningspas..
Endelig nyder jeg et par om aftenen, til at fremme min restitution og øge mængden af vitaminer og mineraler..

Disse restitutionskugler er lavet af hel naturlig energi – og hver ingrediens gør noget godt for din krop/muskler og restitution.

Dadler: Dadler er rige på kulhydrater og indeholder store mængder kalium, magnesium, phosphor, calcium samt jern. I forbindelse med træning er et godt restitutionsmåltid, en fordeling på 60 g kulhydrat samt 20 g protein.
Dvs. 1/3 mere kulhydrat end protein – dette skyldes at tilstedeværelsen af kulhydrater stimulere produktionen af insulin, som faktisk øger optagelsen af protein i musklerne (den åbner så at sige op for optagelsen).
Samtidig er kalium og magnesium vigtige faktorer for de arbejdende muskler, hvor kalium faktisk også er med til at regulere væskebalancen sammen med natrium (det du finder i salt). Som kvinde, der træner meget er særlig jern vigtig, og her har dadler ligeledes en god mængde. Endelig er indholdet af phosphor og calcium en vigtig betydning for vores knogler.

Mandelmel er rig på protein og fibre. Samtidig er mandler rige på magnesium samt aminosyren argan.
Du kan erstatte mandelmel med proteinpulver eller finthakket mandler i denne opskrift.

Kakaopulver / chokolade er rig på magnesium, phosphor, kalium og calcium. Endvidere er de rige på en række antioxidanter kaldet polyphenoler, som har vist sig at øge blodårerne – og dermed reducere risikoen for hypertension, blodpropper og samtidig øge blodstrømmen og dermed muligvis restitutionen.

Acaipulver (kan undlades hvis du ikke har denne) er rige på antioxidanter (særlig b-caroten, vitamin C og vitamin E), og er rige på en lang række vitaminer. En del af fedtet i acaipulver kommer fra den sunde omega 3-fedtsyrer og den er ligeledes rig på plantesteroler.

Men vigtigst af alt, så smager de her kugler bare FANTASTISK !!!

restitutionskugler
Restitutionskugler (7)

Restitutionskugler

#Sponsoreret# Har du husket at deltage i konkurrencen på Instagram eller Facebook?

Jeg kører lige nu en konkurrence på Instagram og Facebook i samarbejde med Suvida, hvor du har muligheden (begge steder) for at vinde 5 pakker af deres lækre sukkerfri pålægschokolade, sødet med Stevia og med hele 83,9% kakaoindhold.

Alt du skal gøre kan du se gennem de to nedenstående links – vinderen trækkes i aften kl. 19.00

Sund nydelse – Facebook konkurrence – første link på siden

Instagram – konkurrence

Suvida konkurrence

Add to Favourites