Ernæringsforbedret Mælkesnitte

Vi har sikkert alle oplevet følelsen. Som barn åbner du din madpakke og venter spændt på at se, hvad mor har puttet i. I de første skoleår/børnehaven var noget af det bedste jeg vidste, når min mor havde kommet en Kinder Mælkesnitte i min madpakke.

I mellemtiden voksede jeg lidt fra Kinder Mælkesnitte, og har faktisk ikke fået det i MANGE år.
Forleden kiggede jeg Instagram igennem, og så et billede af denne, som førte til en søgning på hjemmelavet mælkesnitte. Jeg tænkte at det ikke kunne være så svært, da jeg allerede i forbindelse med mine ernæringsforbedret issandwich , og så er det bare den lækre honning/mælkecreme der mangler..

Et lille mente- Denne opskrift er ernæringsforbedret. Således er der reduceret på raffineret sukker, flere fibre samt protein og endelig mindre fedt.. Endelig er den energireduceret med 46 % (422 kcal vs 228 kcal).

Dog er denne tilsat honning i selve cremen. Mange af de opskrifter jeg fandt på hjemmesider, indeholder vaniljesukker i stedet for honning, men da den rigtige udgave er en “honning/mælkecreme”, har jeg valgt at bruge rigtig honning, for at få den rigtige smag. Derfor er denne heller ikke uden tilsat sukker, men indeholder sølle 20 g honning som er nok til at give en dejlig smag. Du kan dog vælge at bruge ren sødemiddel, men jeg synes ikke, man så kan kalde det en  mælkesnitte :)..

Endelig er der her brugt Flødeost.. Mit første forsøg var med light udgaven som smager fantastisk, men den smatter altså nemt ud, når du ligger mælkesnitten sammen. Derfor vil jeg anbefale dig at købe den rigtige varer, da du ellers får meget lidt fyld imellem dine to stykker kage.

Du kan følge denne hjemmeside gennem de sociale medier.

Kunne du lide hvad du så ? Bliv opdateret med de nyeste opskrifter gennem Facebook: Sund nydelse – opskrifter fra hjertet eller via Instagram: mariajensen92 og #foodbabydk

 

Add to Favourites