Aubergine sandwich

Denne lille lækre aubergine sandwich, lavede jeg ofte til frokost, for godt et år siden.
Den tager ingen tid at lave og smager fuldstændig fantastisk !

Aubergine er egentlig en meget sjov fætter. I rå udgave er det en meget tør og bitter oplevelse, men når den tilberedes – enten koges, bages eller steges, bliver den saftig, lækker – blød men med et bid i.
I denne opskrift er selve brødet erstattet af en aubergine. Ikke alene reducere dette mængden af energi du indtager (kcal eller kj), men det øger samtidig mængden af “grønt” i din kost, da brødet nu erstattes af grønt – ligesom hvis du laver mine Grøntsagsbrød med edamamebønner og spinat .

Aubergine indeholder 20 kcal pr 100 gram. Samtidig er den rig på folat (folinsyre), kalium, magnesium og phosphor.

Du kan toppe disse aubergine med lige det du ønsker, inden de tilberedes i ovnen. Jeg er selv stor fan af Tomat og ost -udgaven, samt rejer og dilddressing.

Det bedste af det hele er, at det kun tager 15 min at lave !

Aubergine sandwich

Du kan følge denne hjemmeside gennem de sociale medier.

Kunne du lide hvad du så ? Bliv opdateret med de nyeste opskrifter gennem Facebook: Sund nydelse – opskrifter fra hjertet eller via Instagram: mariajensen92 og #foodbabydk

Add to Favourites