Kringler med kagecreme

I forrige weekend legede jeg lidt med sukkerfri kringler – som skulle være hurtig, nem og forholdsvis billig at lave. I skolen havde min hollandske veninde bagt æbler i butterdej med kanel og sukker, hvilket smagte helt fantastisk. Derfor begav jeg mig ud på samme vej, og lavede to slags.

Den kagecreme du skal bruge er samme som du finder i opskriften på min Sukkerfri lagkage , og smager helt perfekt heri. Jeg har lært kunsten “Less is more”. Hvilket vil sige at denne opskrift er utrolig enkel og nem. Til gengæld smager den helt fantastisk til trods for, at den ikke består af ret mange ingredienser.

 

Den anden kringle kommer til at bestå af en “remonce” med marcipan og meget små æble skiver.

Kagecremen

I opskriften er kagecremen til kringlen halveret. Jeg kan dog anbefale at lave en hel portion og bruge resten til noget andet, da det er svært at komme 1.5 æggeblomme i :). Men laver du en hel portion og kommer det i din butterdej, bliver det for meget hvis den halveres. Ønsker du derimod at lave en hel kringle (en hel butterdej) med kagecreme, er opskriften helt perfekt når du bruger den originale.

Marcipanen

Du kan købe en god sukkerfri marcipan enten fra Easis eller Anthon Berg, men du kan også lave din egen ganske simpelt . Jeg delte sidste år en opskrift, som du kan finde lige her . Ønsker du en sukkerfri kan du ligeledes finde en lækker opskrift her . Skulle du have rester, kan disse jo bruges til at lave en lækker omgang konfekt.

Du kan følge denne hjemmeside gennem de sociale medier.

Kunne du lide hvad du så ? Bliv opdateret med de nyeste opskrifter gennem Facebook: Sund nydelse – opskrifter fra hjertet eller via Instagram: mariajensen92 og #foodbabydk

 

Add to Favourites