Bearnaise dip

Denne lækre bearnaise dip har jeg allerede lavet fire gange i denne sæson.
Den er utrolig nem at lave, og går om snørebånd til en kondisko, sammen med grillet kartofler.

Få ingredienser skal bruges. Men da der er stor forskel på eks. hvilen sød sennep du køber, vil jeg altid anbefale at smage på maden. Husk at en opskrift er til, for at få inspiration og tilpasse sig selv.

Fødselsdags menu

Forleden havde min kæreste fødselsdag. Jeg valgte at vi i år skulle fejre den med hans venner, nu hvor den i år ligger på en fredag. Derfor har jeg stået for alt – inviteret gæster, sammensat menuen, gjort rent og lavet mad. Ikke alene fordi han fortjener at blive fejret i dag, men også fordi han har nogle helt fantastiske venner, som jeg elsker at lave mad til.

Gæsterne er inviteret til kl 16.00 hvor jeg har lavet følgende kagebord:

  • Tærte, med marscapone, lemon curd creme. Toppet med friske bær og krystaliseret hvid chokolade med frysetørret hindbær
  • Lagkage med passionsfrugt mousse og hvid chokolade mousse.
  • Romkugler med ægte rom og masser af chokolade

Til aftensmaden skal vi grille. Heldigvis er vejret med os, og vi har netop lige fået have møbler og nyt grill bestik, så det kan ikke være bedre! Menuen står her på:

  • Hjemmelavet porchetta, grillet med et rotisseri.
  • Tzatziki
  • Bearnaise dip
  • Kartofler
  • Hvidløgsflutes
  • Pastasalat
  • Vandmelon salat

Endelig er desserten hjemmelavet is – en strachiella og en med hjemmelavet karamel, som serveres med hjemmelavet æbleroser

Kan du lide hvad du ser? Du kan følge hjemmesiden og mig på Facebook og Instagram .
Her deler jeg lidt oftere facts om sundhed.

Add to Favourites