- Serving: 3-4 personer
Pastasalat med Tangpesto og parmesanost
**** Dette blogpost er sponsoreret af Nordisk Tang
Ingredients
- Pasta - gerne fuldkorn - 200 g
- Grøn Tangpesto fra Nordisk Tang (Eller anden pesto) - ½-1 bøtte (juster og smag til)
- Reven parmesanost - 20-30 g
- Ananas - enten frisk eller fra dåse - Så meget du ønsker
- Gulerødder, groftrevne - 2-3 stk
- Frisk dansk spidskål - Fintsnittet - ca. ½-1 stk efter størrelse
- Friske danske jordbær - Til at toppe med ved servering
Instructions
- Kog pastaen al dente og hæld vandet fra.
- Vend tangpestoen ned i sammen med reven parmesanost og rør rundt
- Vend nu stykker af ananas, groftrevne gulerødder samt fintsnittet spidskål ned i, og vend det sammen
- Top med friske danske jordbær
Server og nyd.
Pastasalat med pesto og parmesan
Denne pastasalat lavede jeg i går på buffeten i Kattegat Centret, som fik utrolig meget positiv feedback..
Af den grund valgte jeg selvfølgelig at dele opskriften med jer, her på min hjemmeside..
Da det netop var en opskrift til en buffet på mit arbejde, er alle målene “på slump”.
Så smag til, dette er cirka beregninger.
Opskriften er lavet med Tangpesto fra Nordisk Tang, da vores sommerbuffet omhandlede sunde, lokale og bæredygtige råvarer, hvoraf en af vores hovedelementer i retterne netop var denne Tangpesto.
Om du vælger at bruge en anden pesto er helt op til dig. Juster da efter konsistens og smag du ønsker da jeg har medregnet et halv bøtte af Nordisk Tangs pesto.
Du kan følge denne hjemmeside gennem de sociale medier.
Kunne du lide hvad du så ? Bliv opdateret med de nyeste opskrifter gennem Facebook: Sund nydelse – opskrifter fra hjertet eller via Instagram: mariajensen92
Add to Favourites