Slowjuicer

Så tog jeg mig sammen ! Efter at have savlet over den ene og den anden slowjuicer i diverse isenkrammer butikker, valgte jeg at give min kæreste og jeg, den gave at kunne nyde vores weekender sammen, med ekstra stil !..

I og med, at vi begge har en meget travl hverdag, sætter vi begge meget høj pris på, at gøre lidt ekstra ud af morgenmaden i weekenderne, og tage os god tid med den.. Her i sidste weekend legede vi med slowjuiceren for første gang, og det blev en dejlig kombination af sødmen fra ananas og gulerodssaft samt det lidt syrlige æble og dertil den friske ingefær – som man bestemt skal passe på med at putte for meget i ;)..

Skal man gøre den lidt cremet – ala smoothie, kan du tage saften herefter, og blende med banan/mango og/eller avocado.

Ganske kort – hvorfor slowjuicer og hvorfor denne opskrift?
Slowjuicer presser meget nænsomt dine frugter/grøntsager, og sørger ikke alene for, at der kommer mere saft ud af dem, men den kan ligeledes få mere næring ud af dem (vitaminer og mineraler). Samtidig kan en juice presset i en slowjuicer, holde sig frisk i op til 3 dage i køleskabet.

Denne juice indeholder både gulerødder, som er rige på beta caroten (antioxidant samt forstadie til vitamin A) og ingefær samt æble. Alle dele i denne juice er rige på Kalium, som bl.a. har vist sig i mange nylige studier, at kunne reducere blodtrykket, er et vigtig element for at vores muskelceller fungere optimalt samt regulere væskebalancen.
Samtidig er både ingefær og gulerødder gode for immunforsvaret.

& vigtigst af alt, smager denne lille sunde sag helt fantastisk !

Du kan følge denne hjemmeside gennem de sociale medier.

Kunne du lide hvad du så ? Bliv opdateret med de nyeste opskrifter gennem Facebook: Sund nydelse – opskrifter fra hjertet eller via Instagram: mariajensen92

Add to Favourites