Reklame fra Suvida

Kanelsnegle, sukkerfri

Disse lækre sukkerfri kanelsnegle er en blanding af min gamle opskrift, og de originale.
Min gamle opskrift på kanelsnegle var utrolig populær. Derfor har jeg nu lavet en forbedret udgave af den, og deler den i dag med jer.

Kanelsneglene er lavet uden tilsat sukker, takket være Suvida’s sødemidler.
Suvida er sødet med bl.a. stevia (stevioglyserider), og søder 1:1 med almindelig sukker. Det betyder at du kan erstatte sødemidlerne i denne opskrift lige over med almindelig sukker, såfremt det ønskes.

Opskriften – du kan erstatte…

I kanelsneglene har jeg brugt bagepulver, da jeg ikke lige havde gær. Hvis du ønsker en lækker hævet dej, kan du i stedet for bagepulver bruge 15 g gær. Gæren kommes i efter du har lunet mælken med fedtstof. Lad den da efterhæve lige inden den kommes i ovnen. (15-20 min).
Endvidere kan du, som allerede nævnt, erstatte sødemiddel med almindelig sukker.

Da jeg lavede disse brugte jeg 50/50 af becel og kokosolie (uden eller med smag). Bruger du smør får du en mere blød og lækker dej. Bruger du olie bliver den mere tør og fast. Igen, det er en smagspræference, du kan eventuelt også prøve en 50/50?

Dadler? Ja, dadler søder fantastisk og kan i kage både erstatte sukker og smør. Dog kan den i denne opskrift ikke stå alene, men har i stedet reduceret indholdet af sødemiddel og fedtstof. Alternativt kan du fjerne dadlerne og komme mere fedtstof (her skal det så være en fast form – smør). Og så skal der også mere sødemiddel i (40-50 g).

Endvidere kan du erstatte Suvida gylden med Suvida sukkererstatning.

Du kan følge denne hjemmeside gennem de sociale medier.

Kunne du lide hvad du så ? Bliv opdateret med de nyeste opskrifter gennem Facebook: Sund nydelse – opskrifter fra hjertet eller via Instagram: mariajensen92 og #foodbabydk

Add to Favourites