Kylling i kokosmælk

Kylling i kokosmælk er en ret der ikke blot sætter gang i forbrændingen.. Men den smager fuldstændig fantastisk !
Den grønne Tangpesto fra Nordisk Tang er perfekt sammen med kokosmælk, ingefær og chili, og giver den rette balance og afrunding til retten..

Man kan diskuterer hvorvidt kokosfedt er sundt, og studier/reviews er stadig ikke enige.. Men det tilføjer en unik smag, og bliver pr portion kun indtaget i mindre mængde.. Samtidig skader lidt mættet fedt ikke, tværtimod..

Du kan vælge at bruge lige de grøntsager du vil. Jeg har valgt at bruge friske champignons og resten fra frost — ikke blot for at reducere madspild, men også for at spare penge og gøre hele retten nemmere at lave samt reducere tilberedningstiden ..

Kyllingen tilberedes stille i kokosmælken -ala pochering, hvilket gør kødet utrolig mørt!

Nudlerne er her fuldkornsnudler, men jeg har ligeledes forsøgt at stege sojabønner med grøntsagsspaghetti på panden (præcis på samme måde), og får stadig en sprød skorpe..
Lige her på billedet, hører nudlerne dog til, da opskriften er asiatisk inspireret..

Du kan eventuelt mikse nudler med grøntsagsspaghetti og servere til din kylling i kokos/tangpesto..

En ting er sikkert.. Nyd den, mærk hvordan kroppen arbejder og bliv forelsket i hver bid !

NB: Nordisk Tangs produkter, kan du købe her:

http://nordisktang.dk/shop/

 

Add to Favourites