Kammuslinger med bagt banan, mango og salat

Kammuslinger er noget min mor og jeg først begyndte at tilberede og lave, for 2-3 år siden. Denne ret er en af de første opskrifter jeg lavede, men samtidig også en af dem, min mor og jeg oftest laver, når vi er alene til aftensmaden !

– Inspirationen kommer fra min tur til USA for fire år siden, hvor jeg besøgte Hells Kitchen, og fik Plantain (madbanan), med guacamole, chilidressing, tigerrejer samt en crunchy salat..

Kammuslinger Hellskitchen

En perfekt forret eller som min mor og jeg gør – let hovedret.

Kammuslinger – smager som gummi?

Kammuslinger har desværre fået et dårligt renomme for at have en gummi konsistens. Dette skyldes at den ligger i samme kategori med bl.a. blåmuslinger, men der er nu en verden til forskel i smag og konsistens. Tilberedes kammuslinger rigtigt, smager de fuldstændig fantastisk – lidt ligesom kylling i konsistens.

Samtidig er de utrolig delikate og lækre at spise. Men tilberedes de for meget, er den stensikker  at de ikke smager ret godt – lidt ligesom alt andet slags kød.
Kammuslinger har en tynd overflade, og er ikke ret store. Derfor skal de heller ikke tilberedes ret længe på panden – ca 2-4 min på hver side, og så er de klar til at blive duppet af på en køkkenrulle inden de ligges ovenpå bananerne og serveres i denne herlige ret.

Du kan følge denne hjemmeside gennem de sociale medier.

Kunen du lide hvad du så ? Bliv opdateret med de nyeste opskrifter gennem Facebook: Sund nydelse – opskrifter fra hjertet eller via Instagram: mariajensen92

Add to Favourites