- Yield: 30
- Prep Time: 10 minutes
- Cook Time: 20 minutes
- Serving: ca. 7 kræmmerhuse
Kræmmerhuse med rejesalat
Ingredients
- Butterdej - 1 plade
- Æg (til at pensle) - 1 stk
- Sesam til at drysse (pynt)
- Fyld
- Flødeost - 250 g
- Rejer - ca. 100 g (fyld til efter smagspræference)
- Citronsaft
- Dild
Instructions
- Følg nedensående steps til at lave kræmmerhusene
- Fyldet røres sammen i én skål og kommes ned i kræmmerhusene
- Det kan være en fordel at bruge en kniv eller enden på en gaffel til at skubbe fyldet helt ned til bunden
De er uden tvivl bedst på dagen.
Kræmmerhuse med rejesalat
Til vores påskefrokost lavede vi herhjemme disse kræmmerhuse med rejesalat.
Det var en impulsiv idé jeg fik, da vi handlede ind, og var en kæmpe succes hos gæsterne.
Foruden disse lækre kræmmerhuse, lavede vi også Lakseroulade med spinat
Ikke alene er den utrolig nem at lave. Men de smager også fuldstændig fantastisk.
Kort tid efter vores påskefrokost, er jeg alene hjemme og har brug for noget nemt og hurtigt.
Jeg laver derfor nedenstående billede som aftensmad. Da jeg deler den på en af de fb-grupper jeg er med i, modtager jeg mange kommentarer om opskriften og fremgangsmåde. Derfor har jeg valgt at lave en her. Med billeder af “step-by-step”-fremgangsmåde
Step by step:
Step 1: skær butterdejen ud i lange strimler (ca 3-5 cm tykke).
Step 2: rul hver af disse rundt om din form (stanniol og bagepapir kan også bruges til at forme den).
Step 3: pensel med æg, og drys med sesamfrø. Kom i ovnen til de er brune, brug en gaffel til at vende dem med, og gør dem brune hele vejen rundt.
Step 4: Bland fyldet.
Add to Favourites