Kræmmerhuse med rejesalat

Til vores påskefrokost lavede vi herhjemme disse kræmmerhuse med rejesalat.
Det var en impulsiv idé jeg fik, da vi handlede ind, og var en kæmpe succes hos gæsterne.

Foruden disse lækre kræmmerhuse, lavede vi også Lakseroulade med spinat

Ikke alene er den utrolig nem at lave. Men de smager også fuldstændig fantastisk.

Kort tid efter vores påskefrokost, er jeg alene hjemme og har brug for noget nemt og hurtigt.
Jeg laver derfor nedenstående billede som aftensmad. Da jeg deler den på en af de fb-grupper jeg er med i, modtager jeg mange kommentarer om opskriften og fremgangsmåde. Derfor har jeg valgt at lave en her. Med billeder af “step-by-step”-fremgangsmåde

Step by step:

Step 1: skær butterdejen ud i lange strimler (ca 3-5 cm tykke).

kræmmerhuse

Step 2: rul hver af disse rundt om din form (stanniol og bagepapir kan også bruges til at forme den).

 kræmmerhuse

Step 3: pensel med æg, og drys med sesamfrø. Kom i ovnen til de er brune, brug en gaffel til at vende dem med, og gør dem brune hele vejen rundt.

Step 4: Bland fyldet.

 Kræmmerhuse med rejesalat Kræmmerhuse med rejesalat

Add to Favourites