- Serving: 3 kyllingespyd
Marineret kylling i Grillkrydderi og wasabi
NB: Denne opskrift på marineret kylling er lavet i samarbejde med Nordisk Tang, da jeg havde et forløb med dem som opskriftudvikler.
Ingredients
- Rapsolie - 0,5 dl
- Grillkrydderi fra Nordisk Tang - 2 tsk
- Wasabipasta - 1 tsk
- Limesaft - 1 tsk
- Kyllingebryst - 2 store
- Champignons - 5-6 stk
- Peberfrugt - 1-2 stk
Instructions
- Vend olie, wasabi, grillkrydderi samt limesaft i en lille skål og rør marinaden godt sammen.
- Vend kyllingebrysterne ned i marinaden og skær dem i mindre stykker
- Skær ligeledes dine peberfrugter i mindre stykker og skyl champignons.
- Kom dem på 3 spyd og grill til de er færdige.
Server og nyd.
Allergens
Marineret kylling
NB: Denne opskrift på marineret kylling er lavet i samarbejde med Nordisk Tang, da jeg havde et forløb med dem som opskriftudvikler.
Det er sommer, det er grill-tid – og det skal Nordisk Tang også mærke.
Her får du opskriften på et kyllinge grillspyd, som fik mine forældre til at gå i spåner.. Ikke nok med det, forlangte de opskriften og planlagde, at den skulle være med på vores årlige familie grillfest til August.
Intet mindre er den godkendt !
Kyllingen er dejlig krydret med Nordisk Tangs grillkrydderi, som har en hel unik smag. Samtidig er den rig på umami, den 5. grundsmag, og indeholder bl.a. mandler, paprika, hvidløg og chiliflager. Smagen afrundes af en lidt stærk eftertone fra wasabien og har en dejlig syrlighed fra limesaft..
& så er den utrolig nem at lave..
Her får du opskriften på kyllingespyd med champignons og peberfrugt, men du kan også vælge at grille kyllingebrysterne hele..
Du kan følge denne hjemmeside gennem de sociale medier.
Kunne du lide hvad du så ? Bliv opdateret med de nyeste opskrifter gennem Facebook: Sund nydelse – opskrifter fra hjertet eller via Instagram: mariajensen92
Add to Favourites
Jeg er helt overrasket over det Grillkrydderi fra Nordisk Tang..
Den marinade her lavede vi til kyllinge inderfileter, som vi grillede og serverede til en familiefest, og de blev revet væk..
Fantastisk opskrift og dejlig med den lille efterbrænding af wasabi !