
Sunde P-tærter
Ingredients
- Mørk chokolade (70+) evt sødet med stevia (cavalier)
- Sukkerfri Skumfiduser (Økologiske)
- Peanuts (ristet og saltet)
Instructions
- Skær skumfiduserne i mindre stykker, jeg skar 1 ud til seks.
- Smelt chokoladen til perfekt temperering (2/3 varmes stille op, sidste tredjedel tilsættes når den tages af varmen og smelter stille sammen).
- Vend peanuts og skumfidus ned i, og rør det hele godt sammen.
- Lav små toppe med en spsk og kom på en tallerken beklædt med bagepapir. Kom evt. på køl til de har sat sig og opbevar i en lufttæt beholder.
Allergens
Sunde P-tærter
Sunde P-tærter er egentlig blot ernæringsforbedret.
Forleden var min kæreste og jeg på shoppetur i Aarhus, og i en helsebutik fandt jeg sukkerfri skumfiduser, uden tilsætningsstoffer eller farvestoffer.. Da kom jeg i tanke om, at min far havde snakket en del om P-tærter de sidste dage, og besluttede mig derfor til, at gå i krig med nogle sundere p-tærter..
Resultatet blev, at de alle sammen blev spist i løbet af dagen, og jeg måtte derfor lave en lille portion mere, til jeg tog afsted igen.
Opskriften er uden mængde, da det er helt op til dig, hvor meget du vil have i..
Den indeholder tre ingredienser – er sukkerfri, og kan laves fuldstændig som du ønsker – personligt ville jeg foretrække usaltet peanuts, eller måske Tangsaltet mandler/sojabønner eller helt almindelige nødder.
Jeg vil også stærkt anbefale, at komme en god mængde skumfidus i :).
Fordelen ved at lave dem selv, er ligeledes at du her, kan lave en P-tærte med hele 85% mørk chokolade !
Du kan følge denne hjemmeside gennem de sociale medier.
Kunne du lide hvad du så ? Bliv opdateret med de nyeste opskrifter gennem Facebook: Sund nydelse – opskrifter fra hjertet eller via Instagram: mariajensen92
Add to Favourites
Mmm.. hvor ser de yummi ud 🙂 Must try!
De bedste hilsner og smil
Samantha fra http://www.samanthafotheringham.dk
Mange Tak Samantha :).
Håber det går godt , det er ved at være længe sidden !
Ved du hvor mange dag de kan ‘holde’ sig, altså før de mister farve eller bliver kedelige at kigge på?
Hej Camilla.
Der er ikke ret meget i dem der “forgår” :).
Så de kan holde ret længe (1 måneds tid tænker jeg)
Og sikkert også mere, men de smager klart bedst hvis du så opbevarer dem i en lufttæt beholder så skumfiduserne ikke bliver hårde :D..
Men klart bedst i de første uger 🙂
Mange tak for svar 🙂
Skal nemlig bruge den på fredag, men er lidt presset med tiden dagene op til, så tænkte om jeg kunne lave dem i dag, men det kan jeg så godt tænker jeg 🙂 Som du skriver så opbevarer jeg dem bare i en lukket skål, skal de på køl eller?
Jeg ville ikke komme dem på køl da det gør skumfiduserne hårde også :)..
Du kan sagtens lave dem i dag og så komme dem i en lufttæt beholder indtil fredag. Jeg har haft dem i 14 dage uden problemer eller at det er gået ud over smag og konsistens :).
Fedt! Tak for hjælpen 🙂
Held og lykke med det 🙂