Sunde P-tærter

Sunde P-tærter er egentlig blot ernæringsforbedret.

Forleden var min kæreste og jeg på shoppetur i Aarhus, og i en helsebutik fandt jeg sukkerfri skumfiduser, uden tilsætningsstoffer eller farvestoffer.. Da kom jeg i tanke om, at min far havde snakket en del om P-tærter de sidste dage, og besluttede mig derfor til, at gå i krig med nogle sundere p-tærter..

Resultatet blev, at de alle sammen blev spist i løbet af dagen, og jeg måtte derfor lave en lille portion mere, til jeg tog afsted igen.

Opskriften er uden mængde, da det er helt op til dig, hvor meget du vil have i..
Den indeholder tre ingredienser – er sukkerfri, og kan laves fuldstændig som du ønsker – personligt ville jeg foretrække usaltet peanuts, eller måske Tangsaltet mandler/sojabønner eller helt almindelige nødder.

Jeg vil også stærkt anbefale, at komme en god mængde skumfidus i :).

Fordelen ved at lave dem selv, er ligeledes at du her, kan lave en P-tærte med hele 85% mørk chokolade !

Du kan følge denne hjemmeside gennem de sociale medier.

Kunne du lide hvad du så ? Bliv opdateret med de nyeste opskrifter gennem Facebook: Sund nydelse – opskrifter fra hjertet eller via Instagram: mariajensen92

Add to Favourites