Chokoladekage “on a stick”

Det er torsdag, vejret gråt og lige om lidt har vi weekend – det kalder på chokoladekage !

I den anledning giver jeg kage ! – og ikke hvilken som helst kage.. Denne chokoladekage er resultatet af 4 forsøg, hvor jeg gik lige fra ikke intens nok, til banankage- til lige ved og næsten – og så her, på fjerde forsøg, får du resultatet !

Chokoladekagen er lavet uden sukker, men sødes naturligt af dadler og den sukkerfrie chokolade du bruger, samt sukrin.. Derforuden er melen erstattet med HUSK og havreflager, som både reducere mængden af mel og er glutenfri.. DSC03897

Ved at bruge din isforme som kage-form, får du en utrolig flot kage – jeg har således lavet en hjerte-formet chokoladekage, en twister-chokoladekage og en “chokostick” chokoladekage..
Det gør den ekstra lækker, at den er på pind, hvor en lidt grattet og snasket chokoladekage, nemt kan nydes.

I midten af chokoladekagerne har jeg lagt et lag Suvida pålægschokolade (84% sukkerfri) eller lidt sukkerfri nutella – her brugte jeg proteinella, som giver et utrolig lækkert resultat med et brud i midten..

Alt efter hvor stor en form du bruger, og hvilket fyld du kommer i og pynter med, giver én chokoladekage 246 kcal – med det hele.. Her kommer hele 19 E% fra protein og 50 E% fra fedt samt 13 E% fra fibre.
Uden fyld og nutella indeholder den lige godt 200 kcal.
Chokoladen og æggene er med til at gøre hele kagen utrolig lækker og svampet.. Ikke nok med det gør den reduceret mængde mel, at den ikke føltes tør..

 

På hjemmesiden kan du finde andre spændende chokoladekager, som måske også kan friste dig?

DSC03898DSC03874

Du kan følge denne hjemmeside gennem de sociale medier.

Kunne du lide hvad du så ? Bliv opdateret med de nyeste opskrifter gennem Facebook: Sund nydelse – opskrifter fra hjertet eller via Instagram: mariajensen92 og #foodbabydk

Add to Favourites