Kartoffelpandekage med pulled chicken

Kartoffelpandekage eller kartoffelrøsti – er her lavet om til en utrolig lækker sandwich..
Brødet er erstattet med disse røsti, som steges på panden i lidt olie og fyldes med lige det du ønsker.

 

Jeg har her lavet den således, at bunden er smurt med en avocado/skyr spread og toppen med en mango/æble chutney, hvorefter den er fyldt med den lækreste pulled chicken.

Det er blevet utrolig populært på det sidste, at erstatte brød med såkaldte – grøntsagsbrød, hvilket jeg synes er en super idé, på det punkt, at du faktisk nemt kan få mere grønt ind i din hverdag helt naturligt. Dog er der mange af disse grøntsagsbrød der indeholder en masse ost e.l. som får energitætheden helt op at ringe, og så kan det diskuteres, hvorvidt denne er sundere, end de traditionelle fuldkorns rugbrød.

Samtidig mener jeg ikke man skal være fanatisk ! Fuldkorn har evidens for, at det kan reducere risikoen for en masse sygdomme og visse kræftformer (diabetes, forhøjet blodtryk og tarmkræft).

Hvis du ønsker en anden variant end kartoffelpandekager i din sandwich, kan du lave dette fyld og lave mine Grøntsagsbrød med edamamebønner og spinat eller mine Grøntsagsbrød med gulerødder og squash som har været utrolig populære på både min gamle blog, og denne hjemmeside.

Tun i tangpesto
Grøntsagspanini

Add to Favourites