Laks med mandelcrust

Denne laks med mandelcrust har været en stor succes blandt børn på Madskoler samt blandt familie og venner, som har haft svært ved Laks.. Ikke blot har de kunnet lide den, men de har også spist relativ store mængder af den..

Den er utrolig nem at lave, proppet med sunde fedtsyrer og ikke mindst, en masse smag samt Umami fra både soya samt laksen. Laksen har ligeledes været en fast bestanddel af vores sommerbuffet i Kattegatcentret som jeg står for denne sommer.

Kartoflerne er ligeledes fantastiske og går perfekt til denne ret. Kartoflerne er krydret med timian, og bliver vendt i Nordisk Tang’s grønne tangpesto, som ligeledes er proppet med Umami både fra ost og Tang.

Alt i alt får du en ret med masser af smag og kraft !

Dette indlæg er sponseret i forbindelse med mit samarbejde med Nordisk Tang. Opskriften er udarbejdet da jeg var opskriftudvikler for dem.

 

Du kan følge denne hjemmeside gennem de sociale medier.

Kunen du lide hvad du så ? Bliv opdateret med de nyeste opskrifter gennem Facebook: Sund nydelse – opskrifter fra hjertet eller via Instagram: mariajensen92

Add to Favourites